Skip to main content

Δωρεά παιδικών καθισμάτων στην ΕΛΑΣ από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών προσέφερε τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καθώς οι ανάγκες άμεσης μεταφοράς ανηλίκων από την αστυνομία είναι συνεχείς

Τρία παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου προσέφερε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Αντώνιος Τζιτζής πραγματοποίησε συνάντηση στο Γραφείο του με την Προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κα. Δήμητρα Τσιαρδακλή, στο πλαίσιο της οποίας την ευχαρίστησε εκ μέρους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη δωρεά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έχοντας ως γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών και αποσκοπώντας στην ασφάλειά τους, προσέφερε τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καθώς οι ανάγκες άμεσης μεταφοράς ανηλίκων από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συνεχείς.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Τσουλφάς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων, Αστυνόμος Α’ Σοφία Κουσίδου.