Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
x

ΔΩΡΕΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

Δωρεά ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων στην Αστυνομία από την Αμερικανική Διπλωματική Αποστολή στην Ελλάδα.

Δωρεά τεσσάρων ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων στην Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε το Γραφείο Ασφαλείας της Αμερικανικής Διπλωματικής Αποστολής στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο χωρών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, αφού εξέφρασε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του για την εν λόγω δωρεά που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια των πολιτών, απένειμε στον Υποδιευθυντή του Γραφείου Ασφαλείας της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, κ. Wade De Witt, τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ένδειξη αναγνώρισης της ανιδιοτελούς αυτής προσφοράς.

Στην εκδήλωση παρέστη o Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Αμερικανικής Διπλωματικής Αποστολής, προσέφερε με τη σειρά του αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο στον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκης, κ. Gregory W. Pfleger,Jr, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της Διπλωματικής Αποστολής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ