Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η «πράσινη» ΠΑΕ ξεκίνησε την παρασκευή δωρεάν φαγητού που θα διατίθεται από τον δήμο Κρωπίας σε πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες -οικονομικά- εποχές του, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός διατηρεί σε υψηλό επίπεδο το κοινωνικό του προφίλ και τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η «πράσινη» ΠΑΕ ξεκίνησε σήμερα την παρασκευή δωρεάν φαγητού που θα διατίθεται από τον δήμο Κρωπίας σε πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο εμπορικός διευθυντής Μανώλης Ματσαδές, υποδέχθηκαν την αντιδήμαρχο Κορωπίου κα Ελένη Αδάμ και την προϊστάμενη της κοινωνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του δήμου Κρωπίας κα Παναγιώτα Κοτζιά, υπογραμμίζοντας ότι μοναδικός στόχος της ενέργειας είναι να δώσει χείρα βοηθείας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Με σλόγκαν το «#ΜένουμεΣπίτι μας και μαγειρεύουμε!» οι μάγειρες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αναλαμβάνουν επί καθημερινής βάσεως να μαγειρεύουν 60 μερίδες φαγητού (κυρίως γεύμα, σαλάτα, ψωμί, φρούτο) και στη συνέχεια ο Δήμος Κρωπίας θα παραλαμβάνει τα σκευάσματα από το προπονητικό κέντρο και θα τα διανέμει σε πολίτες που έχουν βιοποριστική ανάγκη. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», «...όλες οι ενέργειες γίνονται με την πλήρη τήρηση των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας κι έχοντας ειδική αδειοδότηση για να λειτουργεί η κουζίνα στο προπονητικό κέντρο και να μετακινούνται οι απαιτούμενοι υπάλληλοι».

Και καταλήγει η «πράσινη» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σταματάει εδώ το κοινωνικό της έργο! Εφέτος στείλαμε ισχυρό μήνυμα κατά του ρατσισμού σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων με τη δωρεάν είσοδό στο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια των προσφύγων και των μεταναστών, βρεθήκαμε ακόμα και στα σπίτια των ατόμων με ειδικές ανάγκες για να τα μεταφέρουμε δωρεάν στο γήπεδο, προσφέραμε δωρεάν εισιτήρια σε εκατοντάδες ανέργους. Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ