Skip to main content

Δωρεάν φυσικοθεραπείες από τις 10.00 έως τις 12.00 στη Θεσσαλονίκη

Θα προσφέρουν δωρεάν φυσικοθεραπείες για τελευταία φορά σήμερα το πρωί στις 10.00–12.00 στον προαύλιο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου του ΕΟΠΥΥ.

Δωρεάν φυσικοθεραπείες θα προσφέρουν οι φυσικοθεραπευτές στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων με αφορμή την πανελλαδική απεργία τους.

«Ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ για φυσικοθεραπείες είναι 62 εκατομμύρια ευρώ. Το κόστος των φυσικοθεραπειών που έγιναν πανελλαδικά ανέρχεται στα 90 εκατομμύρια. Κάθε χρόνο στο πλαίσιο της εφαρμογής του clawback και του rebate από τον ΕΟΠΥΥ παρέχονται δωρεάν από τους φυσικοθεραπευτές δύο εκατομμύρια φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες συνολικού κόστους 28 εκατομμυρίων» δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ, η Βασιλική Καμπά, φυσικοθεραπεύτρια-υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Σύμφωνα με την ίδια, οι φυσικοθεραπευτές παρέχουν υπηρεσίες για 12 μήνες και αμείβονται για 6 μήνες.

Στα πλαίσιο αυτό οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτές της Θεσσαλονίκης του Κιλκίς και της Χαλκιδικής αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν φυσικοθεραπείες για τελευταία φορά σήμερα το πρωί στις 10.00–12.00 στον προαύλιο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου του ΕΟΠΥΥ (Μαρτίου 20).