Skip to main content

Δωρεάν rapid test σχεδόν καθημερινά στον δήμο Ωραιοκάστρου την επόμενη εβδομάδα

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου «Ι. Καποδίστριας», στον χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου

Συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς στον δήμο Ωραιοκάστρου πρωινές και απογευματινές ώρες.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν τη Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022 από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, την Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2022 από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου «Ι. Καποδίστριας», στον χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.