Skip to main content

Δωρεές υγειονομικού υλικού από ιδιώτες προς τον δήμο Καλαμαριάς

Επιχειρήσεις και ιδιώτες χορηγοί παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στον δήμο Καλαμαριάς για να στηρίξουν τις κοινωνικές δράσεις εν μέσω της πανδημίας.

Σε σημαντικές δωρεές υγειονομικού υλικού στον δήμο Καλαμαριάς, κυρίως σε  μάσκες και γάντια, προχώρησαν αρκετές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες χορηγοί, με στόχο να στηρίξουν τις κοινωνικές δράσεις, για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ, όπως αναφέρει ο δήμος, συχνά νέοι χορηγοί προστίθενται στη λίστα.

Συγκεκριμένα, σε δωρεά 1.500 προστατευτικών μασκών μίας χρήσης, προχώρησε η επιχείρηση Stancolac στον δήμο Καλαμαριάς. Ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης,  κ. Δημήτρης Χατζηκώστας, ενημέρωσε ότι στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η έμπρακτη συνδρομή στην προσπάθεια του δήμου να συνεχίσει την εύρυθμη λειτουργία του, παρέχοντας μέσα ατομικής προστασίας στους εργαζομένους που επιτελούν το καθήκον τους, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι καθημερινώς για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.



Στην ίδια κίνηση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προχώρησε ο κ. Βασιλειάδης Κοσμάς και η σύζυγός του που προέβησαν στη χορηγία 160 μασκών πολλαπλών χρήσεων.



Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη θεάρεστη πράξη του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου για τη συνεχή προσφορά τροφίμων στο συσσίτιο, καθώς και της κ. Κυριακής Φράγκου, Προέδρου της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, η οποία προσφέρει τρόφιμα, όπως λαχανικά, ψάρια κ.α. στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής για ενίσχυση επίσης του συσσιτίου.