Skip to main content

Δ.Ωραιοκάστρου: Με την απογραφή οι πολίτες δίνουν δύναμη στην Αρχή να διεκδικήσει έργα

Ο δήμος Ωραιοκάστρου ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης για τη χρησιμότητα και τα οφέλη της απογραφής - Τα οφέλη των πολιτών

Εκστρατεία ενημέρωσης για τη χρησιμότητα και τα οφέλη της απογραφής ξεκίνησε ο δήμος Ωραιοκάστρου, με στόχο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και να απογραφούν στις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου όπου διαμένουν, ώστε να δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στη δημοτική αρχή για να διεκδικήσει περισσότερους πόρους και περισσότερα έργα».

«Η απογραφή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη διαδικασία για την τοπική κοινωνία, καθώς θα προκύψουν δεδομένα που επηρεάζουν την ζωή των πολιτών για την επόμενη 10ετία. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή των πολιτών στην απογραφή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η χρηματοδότηση που θα μπορεί να εξασφαλίσει η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου για την υλοποίηση έργων, αναπτυξιακών δράσεων και πρωτοβουλιών», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Με το σύνθημα «Ζω εδώ! Απογράφομαι στον δήμο Ωραιοκάστρου» η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου μέσω βίντεο, γραφιστικών και πληροφοριών που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη σελίδα στο Facebook και προωθούνται στα μέσα ενημέρωσης, καθώς επίσης και μέσω αφισών που θα αναρτηθούν σε δημοτικά κτίρια και σε κεντρικά σημεία του Δήμου καλεί τους πολίτες να απογραφούν στο Δήμο Ωραιοκάστρου, ενώ τούς ενημερώνει για την διαδικασία.

«Η συμμετοχή όλων μας στην απογραφή είναι σημαντική και καθοριστική, καθώς μπορούμε να ενισχύσουμε την δύναμη του δήμου μας και έτσι να διεκδικήσουμε περισσότερους πόρους και περισσότερα έργα», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.