Skip to main content

Δώρισε tablets στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κουφών ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, αλλά και στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου «καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2021».

Δώρισε tablets και μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων στο Πανόραμα ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, αλλά και στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου «καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2021» ενώ η δωρεά των tablets έγινε μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να ενισχύσει την τηλεκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών του.   

«Οι Άγιες μέρες που έρχονται είναι μία καλή αφορμή να ξεχαστούμε για λίγο, αλλά όχι να ξεχάσουμε. Το μυαλό όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα, αλλά και σε εσάς που θέλουμε να νοιώθετε ότι δεν είσαστε μόνοι σας. Σας σκεφτόμαστε και σας ενισχύουμε, έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνει καλύτερη. Διασφαλίζουμε την πρόσβαση των μαθητών μας στην τηλεκπαίδευση. Ο στόχος μας είναι να μη μείνει κανένας μαθητής και κανένα σχολείο δίχως tablet», σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καϊτεζίδης ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Ελένη Γιαννούδη και την Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών Ευαγγελία Σακαλή-Παρασκευοπούλου.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τη διευθύντρια της μονάδας Μαρία Μιχαηλίδου, αλλά και όλους τους εκπαιδευτικούς για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές με τη βοήθεια της νοηματικής «έψαλαν» τα κάλαντα στον δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Να σημειωθεί ότι ύστερα από πρόταση του δημάρχου Πυλαίας-Χορτάτη και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμος προμηθεύτηκε και θα ενισχύσει με 280 tablets όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου.