Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μαζί με τη σύζυγό του κίνησε προσωπικά τις διαδικασίες για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για τον Δημήτρη.

Ένα μεγάλο δώρο ζωής σε ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα προσέφερε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια μαζί με τη σύζυγό του.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες εβδομάδες, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα post για τον Δημήτρη που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, ότι είναι ανάγκη να πάρει καινούργιο και συγκεκριμένο καρότσι, αφού δεν θα τον βόλευε ένα τυπικό καρότσι λόγω του προβλήματός του, ενώ το συγκεκριμένο καρότσι είναι και πιο ακριβό από το κλασσικό.

Η οικογένεια του Δημήτρη επικοινώνησε με τη σύζυγο του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Βάσω, θέλοντας να ζητήσουν τη συνδρομή του αρχηγού του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την ομάδα. Όμως ο Βιεϊρίνια δεν απευθύνθηκε ποτέ στον ΠΑΟΚ και ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο ίδιος και η οικογένεια του την αγορά του καροτσιού.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για να δημιουργηθεί το καρότσι και μάλιστα έχει έρθει και ειδικός άνθρωπος από την Σουηδία προκειμένου να επισκεφθεί τον Δημήτρη για να δρομολογήσει το ειδικά διαμορφωμένο καρότσι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ