Skip to main content

Δώστε αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της NEF-NEF

Η VWOMAN παρουσιάζει τη συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021, σχεδιασμένη για να διαμορφώσει το ανοιξιάτικο σπίτι σε μια όαση άνεσης και χαράς.

Εμπλουτισμένη με νέες συλλογές από οργανικά υφάσματα, υπέροχα σχέδια εμπνευσμένα από το χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού αλλά και με πολλά διακοσμητικά αντικείμενα, η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021 είναι σχεδιασμένη για να διαμορφώσει το ανοιξιάτικο σπίτι σε μια όαση άνεσης, χαράς και ευεξίας.

Το σπίτι μας είναι όσο ποτέ άλλοτε το επίκεντρο της ζωής μας – το καταφύγιο μας, το σημείο αναφοράς μας, αλλά πολύ συχνά πλέον και ο πυρήνας των δραστηριοτήτων μας αλλάζοντας με ευελιξία ρόλους: από γραφείο, γυμναστήριο ή σχολείο σε χώρο χαλάρωσης, συνάντησης αλλά και ψυχαγωγίας. Η ολιστική άνεση και το σημαντικότερο η χαρά που μας προσφέρει σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει τα νέα μας  ζητούμενα. Θέλουμε να εστιάζουμε σε ό,τι χαρίζει ευτυχία και ηρεμία ομορφαίνοντας την καθημερινότητα. Επιζητούμε χώρους ευέλικτους και άνετους τόσο για να αποδίδουμε όσο και να χαλαρώνουμε.

Διαβάστε περισσότερα στη VWOMAN πατώντας ΕΔΩ