Skip to main content

Dotticure: Το πιο εύκολο ανοιξιάτικο μανικούρ για το σπίτι!

Πολλές από τις νέες τάσεις στα νύχια που κυριαρχούν στο instagram είναι εύκολες και μπορούμε να τις κάνουμε μόνες μας στο σπίτι.

Συνεχίζουμε να διανύουμε για τα καλά την περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού και μιας και βρισκόμαστε στα μέσα της άνοιξης, όλο και περισσότερες τάσεις στην ομορφιά έρχονται στο φως.

Και τι καλύτερο από το αλλάξουμε χρώμα στα νύχια μας για να μας αλλάξει και η διάθεση;

Πολλές από τις νέες τάσεις στα νύχια που κυριαρχούν στο instagram είναι εύκολες και μπορούμε να τις κάνουμε μόνες μας στο σπίτι.

Μία από αυτές είναι το κομψό dotticure, ένα μανικιούρ ουσιαστικά με πολλές μικρές βουλίτσες.

@betina_goldstein



Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα ημίλευκο βερνίκι και ό,τι άλλο χρώμα επιθυμούμε για να δημιουργήσουμε το πουά μανικιούρ μας.

Το συγκεκριμένο σχέδιο ανέδειξε στο Instagram, μεταξύ άλλων η διάσημη nail artist, Betina Goldstein.

Αφού πρώτα περιποιηθούμε τα νύχια μας, θα ξεκινήσουμε το μανικιούρ μας, απλώνοντας μια στρώση ημίλευκου πάνω στα νύχια μας.


@betina_goldstein


Στη συνέχεια, με ένα εργαλείο για dotting θα δημιουργήσουμε μικρές βουλίτσες σε κάθε νύχι. Εάν δεν έχουμε το συγκεκριμένο εργαλείου μπορούμε να δοκιμάσουμε με ένα ξυλάκι για σουβλάκια.

Μόλις τελειώσουμε με το σχέδιο μας, απλώνουμε μια στρώση top coat για να ολοκληρωθεί το μανικιούρ μας. Όταν στεγνώσει, βάζουμε λίγο λαδάκι γύρω από τα νύχια και ενυδατική στα χέρια μας για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Κεντρική φωτογραφία - @betina_goldstein