Skip to main content

Δούμας: Οι φίλαθλοι θα μπαίνουν στη Νέα Τούμπα από τα υπόγεια πάρκινγκ

Ο αρχιτέκτονας που εκπόνησε το ΕΧΣ για το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν ώστε να διευκολυνθούν οι οπαδοί.

Τις παρεμβάσεις που θα γίνουν γύρω από την Νέα Τούμπα, για να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι, αλλά και για να ξεμπλοκάρουν από την κίνηση οι δρόμοι τις ημέρες των αγώνων, αποκάλυψε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Τάκης Δούμας.

Αρχικά, ο αρχιτέκτονας που εκπόνησε το ΕΧΣ για το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Όλα αυτά που μπορούν να αλλάξουν, πρέπει να εγκριθούν. Να κρατήσουμε, όχι τα προσχήματα, αλλά την ουσία. Μία σημαντική αλλαγή θα είναι η πρόταση η δική μας να υπογειοποιηθεί η Κλεάνθους από τη συμβολή της στην Μικράς Ασίας έως στα 30 μέτρα πριν φτάσεις στην Λαμπράκη. Ο υπόλοιπος θα είναι ένας ελεύθερος χώρος για τους κατοίκους».

Σε ερώτηση για το αν θα γίνουν πάρκα ή άλλες παρεμβάσεις υπέρ των πολιτών o κ. Δούμας σημείωσε: «Αυτά είναι λεπτομέρειες, αλλά θα ενοποιηθεί όλη η περιοχή, όλη η παλιά αλάνα της Τούμπας. Τόσο για να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, όσο και για την κυκλοφορία της πόλης, γιατί ο κόσμος θα μπαίνει μέσω των υπογείων πάρκινγκ, χωρίς να γίνεται αυτό που γίνεται τώρα, που κλείνει όλη η περιοχή. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν».