Skip to main content

Η Νέα Τούμπα και μία τρομερή σύμπτωση με το... 41.926

Ο επικεφαλής της ομάδας για την χωροθέτηση του καινούργιου «ασπρόμαυρου» γηπέδου μίλησε για την πρόοδο της μελέτης και για το πότε θα κατατεθεί αυτή.

Για την χωροθέτηση της Νέας Τούμπας, την πρόοδο της μελέτης και για το πότε θα κατατεθεί αυτή αναφέρθηκε ο Τάκης Δούμας μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis».

Mάλιστα, ο επικεφαλής της ομάδας για την χωροθέτηση του καινούργιου «ασπρόμαυρου» γηπέδου γνωστοποίησε μία τρελή σύμπτωση με τον αριθμό 41.926, νούμερο συμβολικό καθώς συμπεριλαμβάνει την ημερομηνία ίδρυσης του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Δούμας:

«Η μελέτη ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα. Θα κατατεθεί στο Υπουργείο. Μέσα στο φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία ώστε να εγκριθεί.

Το κυριότερο που περιλαμβάνει είναι ότι αποδεικνύει ότι θα λειτουργήσει προς όφελος της περιοχής και όχι εις βάρος της. Προτείνονται υπογειοποιήσεις στους δρόμους.

Στην πρόταση που σταλθεί υπάρχει προσδιορισμός της αναγκαιότητας της χωροθέτησης. Ο αριθμός των ατόμων που μπορεί να είναι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι 41926. Ο αριθμός είναι τυχαίος και προέκυψε με υπολογισμούς».

Πρόσθεσε ακόμη σχετικά με μία τρομερή σύμπτωση που προέκυψε μέσα από την μελέτη: «Για την χωρητικότητα του νέου γηπέδου μπορεί να μιλήσει μόνο το γραφείο που θα αναλάβει την αρχιτεκτονική μελέτη για το γήπεδο. Αυτό που μετρήσαμε εμείς είναι η φέρουσα ικανότητα της περιοχής. Και εντελώς τυχαία, μέσα από τους υπολογισμούς, προέκυψε ο αριθμός 41926. Δηλαδή στο γήπεδο και έξω από αυτό, ταυτόχρονα, μπορεί να βρίσκεται αυτός ο αριθμός ατόμων που προανέφερα. Δεν είναι κάτι που το «στήσαμε» εμείς, για να μην παρεξηγηθούμε. Το λέω γιατί ξέρω ότι έχει έναν συμβολισμό αυτό το νούμερο. Μιλάμε για φέρουσα ικανότητα του συνόλου των περίπου 100 στρεμμάτων που αντιστοιχούν στο οικόπεδο της Τούμπας. Θεατές στο γήπεδο, άνθρωποι έξω από αυτό, άνθρωποι που μπορεί εκείνη την ώρα να βρίσκονται στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας κ.ο.κ. Ίσως κάποιοι παίξουν τζόκερ με αυτό το νούμερο (γέλια)».