Skip to main content

Δραγασάκης: Να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς

«Τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα» λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Μήνυμα ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου στέλνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, με ανάρτησή του στα στα social media.

«Τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία & ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται & δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας» γράφει ο κ. Δραγασάκης και συμπληρώνει:

«Να κάνουμε λόγο & για τις αδυναμίες & τα λάθη, αλλά & για τα εμπόδια που συναντήσαμε στην προσπάθειά μας. Με στόχο όμως ν΄ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της προοδευτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας για τους μεγάλους μετασχηματισμούς που χουμε μπροστά μας. Να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς & πως τις υπερασπιζόμαστε σ΄ ένα τοξικό περιβάλλον ατομικισμού & ιδιοτέλειας».