Skip to main content

Δρακόπουλος: Ελπίζουμε η αίτηση του Ηρακλή για το BCL να γίνει δεκτή

Ο «Γηραιός» κατέθεσε πρόθεση συμμετοχής και μένει να φανεί αν θα γίνει δεκτός από τη διοργάνωση της FIBA επιστρέφοντας μετά από χρόνια στην Ευρώπη.

Για την προοπτική του Ηρακλή να επιστρέψει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Θόδωρος Δρακόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν χθες πρόθεση συμμετοχής για το προσεχές Basketball Champions League και μένει να φανεί αν θα γίνουν δεκτοί από τη διοργάνωση της FIBA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης του «Γηραιού»:

Για την προοπτική του Ηρακλή να επιστρέψει στην Ευρώπη:

«Ελπίζουμε ότι θα γίνει δεκτή η αίτηση μας, λόγω, ότι, το ελληνικό μπάσκετ έχει εκτίμηση από την FIBA και δεύτερον ότι είμαστε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη, η οποία έχει μακρά παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θέλουν να υπάρχει μία ομάδα από την Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να μας προτείνουν. Θα είναι καλό για τον σύλλογο αν ο Ηρακλής παίξει στην Ευρώπη μετά από χρόνια και για το ελληνικό μπάσκετ. Θα αποφασίσει η FIBA ποιες ομάδες θα συμμετέχουν, είδα να κατεβαίνουν πολύ καλές ομάδες φέτος στην διοργάνωση και αυτό είναι ένα όπλο που έχει η FIBA απέναντι στη Euroleague. Μην σας προξενήσει εντύπωση αν άλλες ομάδες φύγουν από τη Euroleague και πάνε στη FIBA».