Skip to main content

Δρακόπουλος: Είμαι πανευτυχής και δικαιωμένος για την άνοδο του Ηρακλή

«Αυτή η νίκη και η άνοδος μας δίνει πολύ κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του «Γηραιού».

Πανευτυχής και δικαιωμένος δήλωσε ο Θόδωρος Δρακόπουλος για την άνοδο του Ηρακλή στη Basket League μετά από οκτώ χρόνια.

Σύμφωνα με το «SDNA», ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΚΑΕ ανέφερε:

Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

«Είμαι πανευτυχής και εν μέρει δικαιωμένος. Αυτή η νίκη και η άνοδος μας δίνει πολύ κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια».

Για το αν πιστεύει ότι οι κόποι ανταμείφθηκαν: «Ναι έτσι πιστεύω. Και των παικτών και του προπονητή, του γιατρού, των γυμναστών, του κόσμου, όλων».

Για το μέλλον του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία και συνολικά του ελληνικού μπάσκετ: «Νομίζω ότι του χρόνου θα έχουμε μία σοβαρή ομάδα. Θα είναι αναγνωριστική χρονιά. Να δούμε και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί είναι λίγο ρευστά ακόμα. Ο Ολυμπιακός δεν ξέρουμε που θα παίζει, ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα, ο Άρης το ίδιο. Διεκδικούμε ένα πακέτο μεγάλο σαν ΕΣΑΚΕ. Αν γίνει αυτό που πρότεινε ο Ολυμπιακός, θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό, θα είναι άκρως ανταγωνιστικό».