Skip to main content

Δράμα: Χειροπέδες σε τρία άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, έναν 61χρονο, μία 45χρονη και μία 23χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για τυχερά παιχνίδια προχώρησαν χθες το απόγευμα στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, έναν 61χρονο, μία 45χρονη και μία 23χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ιντερνετ καφέ), όπου εντόπισαν την 23χρονη προσωρινά υπεύθυνη, να επιτρέπει στους άλλους δύο δράστες τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς  υπολογιστές.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 36χρονος Έλληνας,  ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή της 23χρονης κατασχέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.