Skip to main content

Δράμα: Χρηματοδότηση 200.000 ευρώ στον δήμο Προσοτσάνης για αντιπλυμμηρικά έργα

Το υπ. Υποδομών ενέκρινε χηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την υλοποίηση έργου σχετικού με την αντιμετώπιση εκτάκτων πλημμυρικών φαινομένων.

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την υλοποίηση έργου σχετικού με την αντιμετώπιση εκτάκτων πλημμυρικών φαινομένων στον δήμο Προσοτσάνης.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή, του οποίου η υλοποίηση κρίθηκε απολύτως αναγκαία. Το έργο επιλύει χρονίζοντα προβλήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχο.  

Ο βουλευτής Δράμας εξέφρασε την ικανοποίησή του δηλώνοντας:

«Ευχαριστώ το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό κ. Καραμανλή προσωπικά.

Ο δήμος Προσοτσάνης αιτήθηκε, προτεραιοποιώντας τις ανάγκες του. Και το αίτημά του ικανοποιείται, με στόχο τη διευκόλυνση της ζωής των συμπολιτών μας.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει έντονη την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να αξιοποιεί κάθε ερέθισμα της Δραμινής Περιφέρειας. Τούτη την ευαισθησία και τη στοργή της για το τόπο μας, θα την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, προς όφελος κάθε συμπολίτη μας».