Skip to main content

Δράση: Δημιουργική αλλαγή πορείας για τη ΝΔ η εκλογή Μητσοτάκη

Οι ικανότητες, η ιστορία και το ήθος του κ. Μητσοτάκη προοιωνίζονται μια δημιουργική αλλαγή πορείας, τονίζει το κόμμα του Θ.Σκυλακάκη.

«Δημιουργική αλλαγή πορείας» για τη Νέα Δημοκρατία, προβλέπει με ανακοίνωσή της η Δράση, σχολιάζοντας την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως προέδρου του κόμματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Θόδωρου Σκυλακάκη τονίζεται, ότι με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη ως προέδρου της ΝΔ, έγινε το πρώτο βήμα για να αντιστραφεί μέρος ή και το σύνολο, των «καταστροφικών» αποτελεσμάτων που έχει επιφέρει η διακυβέρνηση της χώρας, από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δράσης:

«Η Δράση χαιρετίζει την εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και σε εκείνον εύχεται καλή επιτυχία

»Οι ικανότητες, η ιστορία και το ήθος του κ. Μητσοτάκη προοιωνίζονται μια δημιουργική αλλαγή πορείας. Ελπίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όχι μόνο όσων συμμετείχαν στην εσωκομματική διαδικασία, αλλά ευρύτερα του χώρου της ευρωπαϊκής, δημοκρατικής και μεταρρυθμιστικής αντιπολίτευσης: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία σοβαρή κυβέρνηση για να ματαιώσει τα επερχόμενα αποτελέσματα της απολύτως καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και χθες έγινε ένα πρώτο, αλλά καθοριστικό, βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.»