Skip to main content

Δράση με αναπηρικά αμαξίδια και δωρεάν κράνη στην Αριστοτέλους

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σήμερα εκδήλωση - δράση στην πλατεία Αριστοτέλους, σε συνεργασία με φορείς για την οδική ασφάλεια

Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για την οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σήμερα εκδήλωση - δράση στην πλατεία Αριστοτέλους, σε συνεργασία με φορείς.

Κατά τη διάρκεια της δράσης η Διεύθυνση Τροχαίας και η εταιρεία Wheel μαζί με τον Δημήτρη Αντωνίου θα παρκάρουν αναπηρικά αμαξίδια στη συμβολή της πλατείας Αριστοτέλους με τη Λεωφόρο Νίκης .

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 το πρωί ενώ οι συμβαλλόμενοι φορείς θα αφήσουν σημειώματα «επιστρέφουμε σε 5 λεπτά».

«Αυτή είναι η αγαπημένη ατάκα των οδηγών ι.χ που παρκάρουν σε θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ (με ή χωρίς αλάρμ) και νομίζουν ότι δεν τρέχει και τίποτα. Μέσα από αυτή την δράση μας λοιπόν θα δείξουμε ότι τρέχει και παρατρέχει!» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Αντωνίου.

Τις ίδιες ώρες ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την οδική ασφάλεια θα διανέμει δωρεάν κράνη.

Σε συνέργεια με την Ελληνική Αστυνομία-Διεύθυνση Τροχαίας και του μεγάλου χορηγού του ομίλου Moto Market GR θα διανεμηθούν τα κράνη σε οδηγούς δικύκλων.

«Θα χαρούμε πολύ οι αθλητές, τα μέλη και οι φίλοι του ΑΟΘ να συνδράμουν το ΔΣ του ομίλου και να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία μιας ακόμα κοινωνικής δράσης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.