Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στις δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας τηρώντας τα μέτρα.

Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενώνει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του και σε συνεργασία με τα νοσοκομεία «Άγιος Παύλος» και «Παπανικολάου» αφιερώνει τον μήνα Σεπτέμβριο στην εθελοντική αιμοδοσία.

Για τον λόγο αυτό έχει προγραμματίσει τρεις εξορμήσεις στις εξής ημερομηνίες: (α) την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι, 2ος όροφος), (β) την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι, 2ος όροφος) και (γ) την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10).

«Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά φιλανθρωπία, είναι βασικός πυλώνας του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα και δίνουμε αίμα για το συνάνθρωπό μας. Σας περιμένουμε όλους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ