Skip to main content

Χειροποίητες λαμπάδες ενισχύουν τους Γιατρούς του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου κυκλοφορούν νέα σειρά από χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά, με την υπογραφή των εθελοντών και των παιδιών που τις δημιούργησαν.

Σειρά δράσεων για τα παιδιά ενόψει του Πάσχα ετοιμάζουν το τριήμερο 7-10 Απριλίου οι Γιατροί του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος, οι Γιατροί του Κόσμου κυκλοφορούν νέα σειρά από χειροποίητες λαμπάδες για παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά, όλες με την υπογραφή εθελοντών και παιδιών που τις δημιούργησαν.
 
Δείγματα μπορείτε να δει ο κόσμος επί της Αγγελάκη 10 με την υποστήριξη του Μεγάλου Bazaar Βιβλίου των Εκδοτών, απ΄ τις 7 Απριλίου ως και τις 15 Απριλίου, ώρες 10:30-19:30.

Ορισμένες από τις λαμπάδες φέτος φιλοτέχνησαν μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου Delasalle, του 2ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου (με την ενίσχυση των WOODSTORIES-σχεδιασμός αντικειμένων σε ξύλο), του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης- Δημοτικό και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Αυτές τις ημέρες, μέρος των πωλήσεων των βιβλίων του bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Πρόγραμμα δράσεων περιπτέρου Γιατρών του Κόσμου - Ελληνική Αντιπροσωπεία:

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017
11.30 μμ-13.00 μμ

Τα παιδιά του 29ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης θα τραγουδήσουν τα κάλαντα του Λαζάρου.

Τα παιδιά του «Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης- Δημοτικό» με τη μουσική τους μπάντα και τη χορωδία τους θα τραγουδήσουν τραγούδια και θα προσφέρουν χειροτεχνήματα.

Εμψυχωτές από το «Κοπερτί» (παιδικός σταθμός- νηπιαγωγείο) θα παίξουν με τα παιδιά.

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017
12.00 μμ-13.30 μμ

Η εθελοντική ομάδα «Διαβάζω για του Άλλους» θα παρουσιάσει την δράση της και θα αφηγηθεί ιστορίες.

Κυριακή 9 Απριλίου 2017
16.30 μμ-18.00 μμ

Τα παιδιά του 28ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης θα τραγουδήσουν τραγούδια με συνοδεία κιθάρας και θα προσφέρουν φυτά.

Τα παιδιά του 3ου Δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου και άλλα τραγούδια και θα προσφέρουν χειροποίητες λαμπάδες και άλλα χειροτεχνήματα.

Η Ανθή Θάνου με παράσταση - αφήγηση παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Μέλη της ομάδας Hocus Pocus θα παρουσιάσουν ένα θεατρικό δρώμενο για τα παιδιά. Ομάδα κρουστών
«Paranaue»