Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
x

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

Ο δήμος Θεσσαλονίκης, στηρίζει τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, αναπτύσσοντας δράσεις αλληλεγγύης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Δράσεις αλληλεγγύης για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Α. Δράση συλλογής  προϊόντων για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών-δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δράση συλλογής παιχνιδιών ρούχων, λαμπάδων και παπουτσιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στην πλατεία Αριστοτέλους πάνω από την οδό Μητροπόλεως, από τις 11:00 έως τις 14:00 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί».

Τη δράση με τίτλο «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΝΟΣ», διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Στο σημείο θα στηθεί και μία μικρή γιορτή με εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες  εγγεγραμμένες στο κοινωνικό μητρώο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Β. Διανομή προϊόντων για την ενίσχυση του οικογενειακού τραπεζιού

Οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες προϊόντων από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν μετά από ενημέρωση των δικαιούχων.

Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 από  ώρα 13:00 έως 15:00 στους χώρους των κατά τόπων Δημοτικών Κοινοτήτων για τους κατοίκους της 1ης, 3ης, 5ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας ενώ για τους  κατοίκους της 4ης Δημοτικής Κοινότητας την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019.

Η διανομή για τους κατοίκους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας  θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 13:00 έως 15:00  από το κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ