Skip to main content

Δρομολόγια προς Ελλάδα από Ιούλιο σχεδιάζει η Wizz Air

Η εταιρεία ανέφερε πως οι νέοι κανόνες, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας για επιβάτες και προσωπικό, θα ενθαρρύνουν τους επιβάτες να ταξιδέψουν.

Νέα δρομολόγια προς προορισμούς της Ελλάδας προγραμματίζει από τον Ιούλιο η Wizz Air.

Η low cost εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει χαλάρωση των περιορισμών με την έναρξη νέων δρομολογίων από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προς θερινούς προορισμούς στην Ελλάδα από τον Ιούλιο και στην Πορτογαλία από τις 16 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία ανέφερε πως οι νέοι κανόνες που έχει υιοθετήσει, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας για επιβάτες και προσωπικό, θα ενθαρρύνουν τους επιβάτες να ταξιδέψουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με προορισμούς προς Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο από τις αρχές Ιουλίου.

Σημειώνεται επίσης πως η Wizz Air έγινε μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που ξανάρχισε εμπορικές διαδρομές από το Λούτον και τη Βιέννη την 1η Μαΐου, μεταφέροντας επιβάτες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, μεταξύ άλλων χωρών, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρεία, ταξίδευαν για λόγους εργασίας.