Skip to main content

Δ.Θερμαϊκού: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο πλαίσιο ημερίδας για ΚΑΡΠΑ

Οι ομιλητές της ημερίδας έχουν προθυμοποιηθεί να προσφέρουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στις ειδικότητές τους σε όσους δημότες εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Ημερίδα με θέμα «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)» διοργανώνεται την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ., στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Ν. Μηχανιώνας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας του δήμου Θερμαϊκού και σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Γιατροί Εντός Συνόρων».

Την εκδήλωση συντονίζει ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και Δικηγόρος, κ. Αθανάσιος Παπαζαΐτης, ενώ ρόλο ομιλητή και παρουσιαστή της τεχνικής της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), έχει ο Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής, κ. Αντώνιος Πίτσης.

Επίσης, συμμετέχουν οι γιατροί:

κ. Βακιρλής Ευστράτιος, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος.

κ. Θεοδωράκης Ιωάννης, Χειρούργος Ουρολόγος-Ανδρολόγος.

κ. Ιωαννίδης Δημήτρης, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολόγος.

κ. Λυκομήτρος Βασίλης, Ορθοπεδικός.

κ. Μεζίλης Νίκος, Επεμβατικός Καρδιολόγος.

κ. Τριγωνάκης Κωνσταντίνος, Αγγειοχειρούργος-Αγγειολόγος.

κ. Τροχόπουλος Μάρκος, Χειρούργος Οφθαλμίατρος.

Οι ανωτέρω έχουν προθυμοποιηθεί να προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις, στις παραπάνω ειδικότητες, σε όλους τους δημότες που εκδηλώσουν ενδιαφέρον, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και για διάρκεια τριών (3) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις (3) μήνες.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο», στο 21ο χλμ. Λ. Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, Ν. Επιβάτες (στάση ΟΑΣΘ «Νέα Ελβετία»), και στα τηλέφωνα:

23920 75930

23920 27168