Skip to main content

Δ.Θεσσαλονίκης: Έναρξη λειτουργίας γκισέ στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών

Τέλος στην πολύωρη ταλαιπωρία των δημοτών, που προσέρχονται στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών βάζει από τις 3 Μαρτίου ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ο δήμος Θεσσαλονίκης από την Τρίτη 3 Μαρτίου ξεκινά να λειτουργεί διαμορφωμένο χώρο (Γκισέ), στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών.

Εκεί θα κατατίθενται οι αιτήσεις για έκδοση βεβαίωσης τετραγωνικών μέτρων, για συνενώσεις, διαχωρισμούς, επανασυνδέσεις, δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, βεβαιώσεις περί μη οφειλής ΤΑΠ κ.α. με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση.

Διαβάστε: Τέλος στις μεγάλες ούρες του ΤΑΠ βάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Ο χώρος αυτός βρίσκεται δίπλα στο γραφείο 232Γ (2ος όροφος, Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) και θα είναι για τον προέλεγχο, την παραλαβή και την πρωτοκόλληση τους.

Μετά τον έλεγχο και τη διεκπεραίωση της υπόθεσης, σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα ενημερώνεται ο δημότης από τον αρμόδιο υπάλληλο (τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά) προκειμένου να προσέλθει στην Υπηρεσία για την πληρωμή της οφειλής (εφόσον προκύπτει) και την παραλαβή της αιτούμενης Διοικητικής Πράξης.