Skip to main content

Δυναμική παρουσία στο χώρο των φωτοβολταικών κατέκτησε η KLT Energy AE

Δεκαέξι νέους φωτοβολταϊκούς σταθμούς έχει συνδέσει με τη ΔΕΗ η KLT Energy και άλλους 9 μέχρι τέλος του χρόνου είναι ο ετήσιος απολογισμός της εταιρίας για φέτος.

Συνολικά 25 φωτοβολταϊκούς σταθμούς εγκατέστησε το 2009 η KLT Energy AE.

Ειδικότερα, με  την ολοκλήρωση - σύνδεσή τους με το δίκτυο της ΔΕΗ, 16 νέων φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και άλλων 9 έως το τέλος του 2009, κλείνει τη φετινή χρονιά της, η εταιρία ενέργειας KLT ENERGY A.E, διαμορφώνοντας το σύνολο των συνδεδεμένων έργων της, σε 55 πανελλαδικώς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας.
 
Η δυναμική και διαρκώς ανοδική πορεία της εταιρίας, στην αγορά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αναμένεται να συνεχισθεί και την επόμενη χρονιά, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας καθώς ήδη, μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2010, θα  ολοκληρώσει έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, συνολικής ισχύος 4,5 MW.
 
Οι 16 νέοι σταθμοί, η κατασκευή των οποίων ολοκληρώθηκε, και ήδη έχουν συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΗ, είναι  ιδιοκτησίας των εταιριών: Τσιάγκα Δημ, στη Φλώρινα, ισχύος 100 KWp, Καλιγιάννη Νικόλαου, στο Ρέθυμνο, ισχύος 80 KWp, Θερμοροή Α.Ε. στο Βιάννο Ηρακλείου,  ισχύος 80KWp, Θερμοροή Α.Ε. στην Άρβη Ηρακλείου,  ισχύος 80 KWp, Φωτόνιο ΕΠΕ στο Βιάννο Ηρακλείου, ισχύος 80 KWp, επίσης Φωτόνιο ΕΠΕ, στο Βιάννο Ηρακλείου, ισχύος 80 KWp, Γεροκώστας-Χάδιος-Χατζημουρατίδης, στην Κοζάνη, ισχύος 100 KWp, Sunpower I, στα Φάρσαλα, ισχύος 100 KWp, Sunpower II, στα Φάρσαλα, ισχύος 100 KWp, Sunpower III, στα Φάρσαλα, ισχύος 100 KWp, Γκολομάζος, στην Πρέβεζα, ισχύος 20 KWp, Γκολομάζος, επίσης στην Πρέβεζα, ισχύος 20 KWp, Γκολομάζος, στην Άρτα, ισχύος 20 KWp, Γκολομάζος, επίσης στην Άρτα, ισχύος 20 KWp, Σιάκκας, στην Άρτα, ισχύος 20 KWp και επίσης Σιάκκας στην Άρτα , ισχύος 20 KWp.  
 
H KLT ENERGY Α.Ε. από το 2006 επεκτάθηκε και στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μετά από 20 ετή  δραστηριοποίησή της στους τομείς θέρμανσης, ψύξης, φυσικού αερίου και γεωθερμίας).