Skip to main content

Δυο νέα καταστήματα θα προστίθενται κάθε χρόνο στη Lapel

Περίπου 25 σημεία πώλησης διαθέτει το δίκτυο καταστημάτων LAPEL και σύντομα θα προστεθούν νέα εντός και εκτός Ελλάδας, δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Ι.Λαιλόγλου στη Voria.
Δυναμικά αναπτύσσεται το δίκτυο καταστημάτων Lapel, που θεωρείται leader στην αγορά δερμάτινων ρούχων στην Ελλάδα. Eνα νέο κατάστημα Lapel στη Λευκωσία της  Κύπρου θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες, ενισχύοντας περαιτέρω την εξωστρέφεια της  αλυσίδας , που ήδη διαθέτει κατάστημα στα Σκόπια, ενώ για μετά την κρίση προγραμματίζει τη δημιουργία ενός ακόμη σημείου πώλησης εκτός συνόρων, στη Ρουμανία.

Στόχος του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας παραγωγής δερμάτινων ρούχων LAPEL  κ. Ιωάννη Λαιλόγλου, όπως δηλώνει στη Voria.gr,  είναι η δημιουργία δυο νέων καταστημάτων κάθε χρόνο, τώρα λόγω κρίσης ,  τα οποία θα προστίθενται στο δίκτυο των 25 καταστημάτων που διαθέτει σήμερα. To δίκτυο καταστημάτων σήμερα αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising και από αυτά δυο είναι εταιρικά.  Τα καταστήματα προωθούν  αποκλειστικά δερμάτινα ρούχα και γούνα παραγωγής της Lapel και όχι μόνο, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας και καλύπτοντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών.  Η επιχείρηση Lapel, θεωρεί ότι είναι leader στην αγορά δερμάτινων ρούχων στην Ελλάδα.

Πρόσφατα άνοιξε στην Καβάλα το 25 κατάστημα του δικτύου, ενώ προηγουμένως άλλοι τέσσερις κρίκοι προστέθηκαν στην αλυσίδα δερμάτινων ρούχων Lapel. Συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν νέα καταστήματα στην Αθήνα επί της Ακαδημίας και Αμερικής, στην  Κατερίνη επί της Λεων. Ιασωνίδη 149, στα  Ιωάννινα στο 2χλμ  Ιωαννίνων - Αθηνών  και στις Σέρρες επί Εθν. Αντιστάσεως 13.   Στην Αθήνα η Lapel διαθέτει ήδη δυο καταστήματα στη Πατησίων και στους Αγ. Αναργύρους, ενώ ο κ. Λαιλόγλου δεν αποκλείει στο μέλλον τη δημιουργία ακόμη ενός εταιρικού καταστήματος στην πρωτεύουσα. Επίσης καταστήματα λειτουργούν  στη Θεσσαλονίκη,  Λάρισα, Βόλο, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη,  Καστοριά,  Άρτα,  Αγρίνιο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Πάτρα. Το ύψος της επένδυσης κάθε καταστήματος κατά μέσο όρο κυμαίνεται από 150.000-250.000 ευρώ.

O κ. Λαιλόγλου  προωθεί δυναμικά το brand Lapel  εντός και εκτός συνόρων.
Η  έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η παραγωγική δραστηριότητα αναπτύσσεται από τη Ι. Λαϊλόγλου και Σία Ο.Ε., ενώ η εμπορική από τη Lapel Α.Ε.
Η κρίση επηρέασε την κατανάλωση, όπως επισημαίνει ο κ. Λαιλόγλου γιαυτό εκτιμά ότι οι πωλήσεις θα κυμανθούν φέτος στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ενώ τα κέρδη θα είναι συμπιεσμένα.

Ως μέτρο αντιμετώπισης της κρίσης η επιχείρησή του διατηρεί άκρως ανταγωνιστικές τις τιμές της, ενώ κάνει μεγάλες εκπτώσεις σε ορισμένα παλαιά μοντέλα, προκειμένου να διατεθούν και να μη μένουν απούλητα.  Παρά τις καλές τιμές, η επιχείρηση, τονίζει, συνεχίζει να δίνει έμφαση στην ποιότητα.Πάντως ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγορά είναι αυτό της έλλειψης ρευστότητας, σημειώνει. Οι επιταγές πληρώνονται πολύ αργότερα από τα μέχρι πέρυσι ισχύοντα. Η κρίση στην Ελλάδα διαβλέπει να περνά, αφού ολοκληρώσει τον κύκλο της σε ΗΠΑ και Ευρώπη.