Skip to main content

Δυσαρέσκεια από τουριστικές επιχειρήσεις για τις δηλώσεις του Π. Γερουλάνου

Την έντονη δυσφορία της για τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου, αναφορικά με τη «μη αναστρέψιμη ζημιά στην εικόνα της Ελλάδας για φέτος», εκφράζει η Γενική Πανελλαδική Ομ
Την έντονη δυσφορία της για τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου, αναφορικά με τη «μη αναστρέψιμη ζημιά στην εικόνα της Ελλάδας για φέτος», εκφράζει η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού.

Παράλληλα διερωτάται για ποιο λόγο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη ενέργειες σαν αυτές που αναφέρθηκαν από τον πρόεδρο του ΕΟΤ μαζί με τις θέσεις των φορέων που συμμετείχαν στην επιτροπή κρίσης την 12η Μαΐου 2010, στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΤ, προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα.

Ταυτόχρονα η ΓΕΠΟΕΤ καταγγέλλει για ακόμη μια φορά το εν λόγω υπουργείο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τον τίτλο του, αφού εν μέσω της σεζόν αυξάνει τις τιμές σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους.

Έτσι μετά την αύξηση ύψους 100% της τιμής εισόδου στο Μουσείο της Ρόδου, τη θέσπιση για πρώτη φορά εισιτηρίου στο Μουσείο Καλύμνου και την άνοδο των τιμών σε άλλα Μουσεία της χώρας προχωρά σε νέα αντιτουριστικά μέτρα με την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής για πρώτη φορά να επιβάλλει είσοδο 3 ευρώ στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Και όλα αυτά σε αυτή την κρίσιμη τουριστική χρονιά.