Skip to main content

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αλκμάαρ υποδέχεται την Σταντάρ Λιέγης. Ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση στο «Αρτέμιο Φράνκι» Φιορεντίνα- Λίβερπουλ.

Μια από τις μεγαλύτερες φετινές προκλήσεις του αντιμετωπίζει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» του Λονδίνου για τη δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Champions League (21:45, mega).


Προσοχή ζήτησε από τους παίχτες του ο Ζίκο, ο οποίος δηλώνει αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να φύγει κερδισμένη από το σημερινό παιχνίδι. «Παίξτε με καρδιά, ψυχή και μυαλό, συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι σας» συνέστησε στους παίχτες του ο Βραζιλιάνος, σε χθεσινή του ομιλία.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να προκαλέσει εκπλήξεις, καθώς ο Ζίκο θα παρατάξει τους ποδοσφαιριστές που έχουν οδηγήσει την ομάδα σε τέσσερις σερί νίκες.

Στον αντίποδα η Άρσεναλ, η οποία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των Μπέντνερ, Ντενίλσον, Αλμούνια, Φαμπιάνσκι, Τζουρού και Νασρί.

Στο άλλο παιχνίδι του όγδοου ομίλου η Αλκμάαρ αντιμετωπίζει την Σταντάρ Λιέγης επί ολλανδικού εδάφους και οι δύο ομάδες, μετά το άσχημο ξεκίνημα, θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση τις Φιορεντίνα με την Λίβερπουλ στην Ιταλία, για τον πέμπτο όμιλο. Οι «βιόλα» στοχεύουν στη νίκη, η οποία θα τους δώσει πολύ σημαντικές ελπίδες πρόκρισης, ενώ η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θέλει να παραμείνει στα επιτυχή αποτελέσματα, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Τσέλσι.


Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια: Ντέμπρετσεν- Λυών (5ος όμιλος), Ρουμπίν Καζάν- Ίντερ και Μπαρτσελόνα- Ντιναμό Κιέβου (6ος όμιλος), Ουνιρέα- Στουτγάρδη και Ρέιντζερς- Σεβίλλη (7ος όμιλος).

Αλέξανδρος Μητάκης
 

Business Story
Off