Skip to main content

e-ημερίδα για τον γαστρονομικό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

Διαδικτυακή ημερίδα για τα αποτελέσματα της διαβούλευσης από την Ομάδα Έργου του Υπουργείου Τουρισμού για τον Γαστρονομικό Τουρισμό

Διαδικτυακή ημερίδα με αφορμή τα αποτελέσματα της διαβούλευσης από την Ομάδα Έργου του Υπουργείου Τουρισμού για τον Γαστρονομικό Τουρισμό διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Τουρισμού.

Η ημερίδα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10.00-13.30 στο κανάλι YouTube του δήμου Θεσσαλονίκης. Για να εγγραφείτε μπείτε εδώ.

Πρόγραμμα:

Ώρα:10:00 Χαιρετισμοί:

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα
Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη
Ομιλητές:

Ώρα:10:20 Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Συντονίστρια της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ.Τουρισμού. αμπελουργός, οινοποιός, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Ώρα:10:40 Χαρίτα Βλάχου, διδάσκουσα “Γαστρονομικός Τουρισμός-Αγροδιατροφή” στο ΠΜΣ “Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη” του ΑΠΘ

Ώρα:11:00 Ντίνα Νικολάου, μέλος της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ. Τουρισμού, σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίων εξωτερικού, ambassador της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό

Ώρα:11:20 Δημήτρης Τασιούλας σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου “THRIA”, chef ambassador του Thessaloniki Food Festival

Ώρα:11:40 Διάλειμμα

Ώρα:11:50 Σύλβια Κουμεντάκη, συμβουλευτική και διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων & παραγωγή gourmet προϊόντων της εταιρείας “Chef Stories”.

Ώρα:12:10 Δημήτρης Λαζαρίδης Ιδιοκτήτης των βραβευμένων εταιρειών “Lazaridis.gr” & “Reputation.gr” Marketing Strategist in gastronomy & hospitality marketing

Ώρα:12:30 Pr. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής του Bournemouth University ειδικός στις βιομηχανίες τουρισμού, αναψυχής και φιλοξενίας

Ώρα: 13.00 Ερωτήσεις

Ώρα: 13.30 Λήξη

Συντονισμός: Λίλιαν Σαμαρά, Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival/Τμήμα Τουρισμού Δ.Θ.