Skip to main content

E-Tourism Seminar Roadshow στη Θεσσαλονίκη

Πρακτικά σεμινάρια ψηφιακού τουρισμού για τουριστικές επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Απριλίου στις 9 το πρωί στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Πρακτικά σεμινάρια ψηφιακού τουρισμού για τουριστικές επιχειρήσεις και μεμονωμένους επαγγελματίες του τουρισμού θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Απριλίου στις 9 το πρωί στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

Οι διοργανώσεις που έχουν ως στόχο την κατάρτιση ενός προσιτού και εύχρηστου εργαλείου γνώσεων και πρακτικών εφαρμογών ψηφιακού τουρισμού ειδικά για στελέχη ελληνικών ξενοδοχειακών & τουριστικών επιχειρήσεων, θα φιλοξενήσουν κορυφαίους ειδικούς του τουρισμού και των ψηφιακών εφαρμογών. Στο σεμινάριο συμμετέχουν και ομιλητές από Expedia & Tripadvisor.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 ημερών και αποτελείται από δύο αυτοτελείς εκπαιδευτικές ενότητες: 1η ημέρα: Online Tourism Strategies & Tactics, 2η ημέρα: Social Media Toolbox- με δυνατότητα επιλογής μιας ή και των δύο ημερών.

Επίσης, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά web clinics για εξατομικευμένη διαγνωστική ανάλυση και συμβουλές σχετικά με τη διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας κατόπιν σχετικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια διοργανώνονται υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και της Helexpo και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Επόμενος σταθμός του «E-Tourism Seminar Roadshow» θα είναι η Ρόδος, στις 8 και 9 Μαΐου, στην διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Rodos Palace. Τα σεμινάρια διοργανώνονται από την abouTourism Destination Consultants σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία σεμιναρίων ψηφιακού τουρισμού E-Tourism Frontiers.