Skip to main content

Έβγαλε στο «κλαρί» τη γυναίκα του για 20 ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 45χρονος από την Ημαθία, καθώς επί ένα χρόνο εξέδιδε για 15- 20 ευρώ την 40χρονη γυναίκα του, στην οδό Γιαννιτσών.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 45χρονος από τη Μελίκη Ημαθίας, καθώς επί ένα χρόνο εξέδιδε για 15- 20 ευρώ την 40χρονη γυναίκα του, στην οδό Γιαννιτσών με αποκλειστικό σκοπό το οικονομικό όφελος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο 45χρονος μετέφερε τη 40χρονη γυναίκα με το ΙΧ αυτοκίνητό του στην οδό του «έρωτα», όπου μεσολαβούσε στην ανεύρεση πελατών και μεριμνούσε για την ασφάλειά της, παρακολουθώντας από κοντινή απόσταση τις έναντι αμοιβής συνευρέσεις της συντρόφου του με διερχόμενους οδηγούς.

Σε βάρος της 40χρονης βεβαιώθηκε παράβαση, καθώς δεν ήταν εφοδιασμένη με το προβλεπόμενο πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος επ’ αμοιβή εκδιδομένων προσώπων και δεν υποβαλλόταν στους απαραίτητους κλινικούς και εργαστηριακούς ελέγχους.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για «Κατ΄εξακολούθηση διευκόλυνση ακολασίας άλλων».