Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ Η 30ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η 30χρονη, η οποία από το τροχαίο είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, είχε υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση και η κατάστασή της ήταν σοβαρή

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 30χρονη μητέρα, η οποία την περασμένη Τρίτη είχε σοβαρό τροχαίο στο Κιλκίς, μαζί με την 9χρονη κόρη της.

Η 30χρονη, η οποία από το τροχαίο είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, είχε υποβληθεί σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση και η κατάστασή της ήταν αρκετά σοβαρή.

Η 30χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου το βράδυ της Δευτέρας κατέληξε, σκορπίζοντας θλίψη σε φίλους και συγγενείς.

Μετά το τροχαίο οι γιατροί έφεραν στη ζωή πρόωρα ένα κοριτσάκι, το δεύτερο παιδί της 30χρονης, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Το μεγαλύτερο παιδί της 30χρονης, το 9χρονο κορίτσι, αρχικά νοσηλεύτηκε στο παιδοχειρουργικό τμήμα του Παπαγεωργίου με ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 17 Ιουλίου, στην επαρχιακή οδό Άνω Ποταμιά, στο Κιλκίς, όταν το όχημα της νεαρής γυναίκας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Διαβάστε: Σοβαρό τροχαίο στο Κιλκίς - Τραυματίστηκε 30χρονη και η 9χρονη κόρη της
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ