Skip to main content

Έχει σφυγμό ο Ηρακλής, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο (video)

Ο «Γηραιός» ανέβηκε στο 2ο ημίχρονο και με σκόρερ τους Κλέιτον-Ρόβα νίκησε τους Ηπειρώτες περιμένοντας πλέον το αποτέλεσμα του αγώνα Θύελλα-Ατρόμητος.

Ζωντανός για την υπόθεση πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος παρέμεινε ο Ηρακλής που επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Στον επιβαρυμένο από την έντονη βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν αξιοσημείωτες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Η καλύτερη στιγμή ανήκε στον «Γηραιό» όταν στο 43’ ο Φάμπρι έκανε λάθος με τον Πασά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε εκτός εστίας. Σημειώνεται πως για τους Ηπειρώτες τραυματίστηκε ένα λεπτό νωρίτερα ο Βιδάλ με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 56’ ευτύχησαν να προηγηθούν με το πλασέ του Ρόβα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 76’ με εξαιρετική εκτέλεση του Κλέϊτον που είχε περάσει νωρίτερα αλλαγή.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός έως το φινάλε του αγώνα πέραν από τη φάση του 85’ όταν το σουτ του Φάμπρι έφυγε εκτός εστίας.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (Κλέϊτον 68’), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (Περόνε 73’), Ρόβας (Πτηνόπουλος 82’).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (Τζημόπουλος 83’), Βιδάλ (Νάουμετς 46’), Ευαγγέλου, Λουκίνας (Παμλίδης 83’), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία του πρώτου γκρουπ:

  • ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-3)
  • Ηρακλής 3 (6-6)
  • Ατρόμητος 3 (7-3)
  • Θύελλα Καμαρίου 0 (0-8)

Σημειώνεται πως αύριο συγκρούονται στη Ριζούπολη η Θύελλα Καμαρίου με τον Ατρόμητο στις 17:15 και για να προκριθεί ο «Γηραιός» πλέον θα πρέπει να μην περάσουν νικηφόρα από το νησί οι Περιστεριώτες.