Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της».

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τα αντανακλαστικά που επέδειξε στην αντιμετώπιση της καταστροφής στη Σαμοθράκη, εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία -δια του εκπροσώπου της- την καλεί να ζητήσει συγνώμη.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης υποστηρίζει ότι η «ευέλικτη» και «τεχνοκρατική» κυβέρνηση της Ν.Δ. χρειάστηκε μια εβδομάδα για να συνεδριάσει για το ζήτημα της Σαμοθράκης. Κατά η διάρκειά της η εικόνα της χώρα τραυματίστηκε και  χιλιάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες βίωσαν συνθήκες προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

«Θα ανέμενε κανείς αρχικά μια συγγνώμη» αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «για τα αργοπορημένα αντανακλαστικά, μια συγγνώμη από τους επαγγελματίες του τουρισμού, μια συγγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν. Αντί για αυτό ή για το όποιο σχέδιο για το μέλλον της Σαμοθράκης η κυβερνητική σύσκεψη της Δευτέρας έχει ως κύριο θέμα το προσφιλές σπορ της ΝΔ: τις δήθεν ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Χαρίτσης υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της. Ο τουρισμός της χώρας και η ζωή των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν την επιστροφή της ΝΔ από τις παραλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να αξιοποιηθούν οι χρηματοδοτήσεις για τις μελέτες εφαρμογής του λιμανιού και το ΠΕΑΛ (Πρόγραμμα Έργων Ανάπτυξης Λιμένα)-Master Plan που εξασφαλίστηκαν επί των ημερών μας προκειμένου να δοθεί άμεση και μόνιμη λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ