Skip to main content

Αιχμές δήμου Καβάλας σε ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος

Σύμφωνα με τη δήμαρχο «το φαινόμενο αυτό εκφεύγει πλέον των ορίων -κατά την ταπεινή άποψη μας – σύνηθων ενδεχομένως βλαβών».

Τη δυσαρέσκεια του προς τον ΔΕΔΔΗΕ εξέφρασε η δημοτική αρχή της Καβάλας για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες με την κακοκαιρία σημειώθηκαν πολύωρες διακοπές ρεύματος στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας.

Σε επιστολή της προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα επισημαίνει πως «αυτές οι συχνές και πολύωρες διακοπές δημιουργούν πλείστα και σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των δομών, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των νοικοκυριών και φυσικά στους συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ των οποίων διακινδυνεύεται ακόμη και η ίδια τους η ζωή, ιδίως στις περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη».

Σύμφωνα με τη δήμαρχο «το φαινόμενο αυτό εκφεύγει πλέον των ορίων -κατά την ταπεινή άποψη μας – σύνηθων ενδεχομένως βλαβών».

Η κ. Τσανάκα ζητά από τη διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ να υπάρξει έγγραφη ενημέρωση για το ποιες ακριβώς είναι οι αιτίες αυτών των φαινομένων, τι προτίθεται να κάνει ώστε να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα και πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για την οριστική αποκατάσταση των βλαβών αυτών.