Skip to main content

Αιχμές Γαλαμάτη κατά Ζέρβα - Σιμόπουλου για τα αρχαία του Μετρό

«Η κουβέντα που άνοιξε πάλι για τον σταθμό Βενιζέλου εμπεριέχει τον κίνδυνο να μετατρέψει ξανά το Μετρό σε ανέκδοτο» τονίζει ο υπ. βουλευτής με τη ΝΔ.

Αιχμές κατά του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου για το ζήτημα που ανέκυψε με τα αρχαία στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης αφήνει ο υποψήφιος με τη ΝΔ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, Δημήτρης Γαλαμάτης.

Η λύση της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαίων που έχουν εντοπιστεί στον σταθμό Βενιζέλου που πρότειναν οι κ.κ. Ζέρβας και Σίμοπουλος (δείτε εδώ & εδώ) προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γαλαμάτη, ο οποίος υποστηρίζει πως «Η κουβέντα που άνοιξε πάλι για το σταθμό της Βενιζέλου του Μετρό, εμπεριέχει τον κίνδυνο να το μετατρέψει ξανά σε ανέκδοτο».
«Δυστυχώς, το πολιτικό προσωπικό της πόλης δεν εννοεί να αντιληφθεί ότι πρέπει να αφήσει πίσω του, μια για πάντα, την πρακτική "να γεννά προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν ή που έχουν με κάποιο τρόπο ξεπεραστεί".

Πρέπει να πάψει να δικαιολογεί την ύπαρξή του και να επιδιώκει την μακροημέρευσή του, δια της αδράνειας και του μηδενικού έργου. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να προχωρήσει και γι αυτό απαιτούνται προτάσεις, ιδέες και κυρίως συνέργειες» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o κ. Γαλαμάτης.

«Τήνελλα Καλλίνικος! Που μπορεί και να σημαίνει: «Πες τα Χρυσόστομε»!» σχολίασε την ανάρτηση ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος.