Skip to main content

Αιχμές ΝΔ σε Βούτση για τη μη παραίτηση Παπαχριστόπουλου

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον πρόεδρο της Βουλής ότι δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα στην υπόθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Με αφορμή τη συνάντηση Βούτση με Παπαχριστόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι του ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής να μην καταθέσει την παραίτησή του ακόμη για να κυρωθεί το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε ο Βούτσης».

 Στη ανακοίνωση της Νέας δημοκρατίας αναφέρονται τα εξής:

«Ο πρωτοφανής ευτελισμός που έχουν επιβάλει στο κοινοβούλιο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του κ. Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε(!) τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει από καιρό ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα είναι κατώτεροι των αξιωμάτων τους. Σήμερα απλά συνειδητοποίησαν ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας».