Skip to main content

Αιχμές Νοτοπούλου κατά Κυρίζογλου για την υπόγεια οδό στη Μενεμένη

Η υφυπουργός Εσωτερικών γνωστοποιεί πως η παράδοση της οδού, για την οποία είχε διαμαρτυρηθεί έντονα ο δήμαρχος, θα γίνει τον Νοέμβριο.

Απάντηση με... αιχμές κατά του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου για την παράδοση σε κυκλοφορία της υπόγειας οδού (οδός Σωκ. Καραντινού – Κάτω διάβασης οχημάτων) στην περιοχή της Μενεμένης, έδωσε με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου σημειώνει στην ανάρτησή της πως η κυβέρνηση υλοποίησε το έργο σε «μόλις 2,5 χρόνια» ενώ γνωστοποιεί πως η παράδοσή του θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

«Εντύπωση προκαλεί η σπουδή του Δημάρχου κ Κυρίζογλου να καταγγείλει την Κυβέρνηση και την 'αναλγησια' του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, θέτοντας σε εγρήγορση το ΥΜΑΘ, για ένα έργο που υλοποιεί η κυβέρνηση σε μόλις 2,5 χρόνια -με διαφάνεια- και που πρόκειται να παραδοθεί μέσα στην Νοέμβριο!

Είναι δίκαιο και γίνεται πράξη» έγραψε χαρακτηριστικά η υφυπουργός, παραθέτοντας το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΡΓΟΣΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κυρίζογλου πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη (17/10) Συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα κατηγορώντας την κυβέρνηση πως καθυστερεί την παράδοση για «λόγους επικοινωνιακής τακτικής του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών», ενώ είχε αποστείλει και σχετική επιστολή στον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.