Skip to main content

Κορωνοϊός: Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για την κατάσταση στη Χαλκιδική

«Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση με τη Χαλκιδική» αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα.

Για μια αιφνιδιαστική κίνηση κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να περάσει στο κόκκινο τη Χαλκιδική.

«Πριν από μία ημέρα είχε κατατάξει στο ανώτατο επίπεδο επιδημιολογικής μεταχείρισης τον Δήμο Νέας Προποντίδας. Μέσα σε όλα αυτά, αύριο προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δια ζώσης τα γυμνάσια στο Νομό, την ώρα που η κοινωνία θα υποχρεωθεί να κλείνει στις 6 το απόγευμα», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική.

«Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση με τη Χαλκιδική. Κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων, από ποιες δραστηριότητες προκύπτουν και γιατί δεν διενεργούνται εκτεταμένα τεστ στο πληθυσμό, κάτι που ζητάμε συνεχώς εδώ και μήνες. Επίσης, ενώ επανειλλημένα ζητήθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα για το Νομό, ποτέ κανένας δεν απάντησε. Υπάρχουν κρούσματα που να σχετίζονται με τις μεταλλάξεις του κορονοϊού; Γιατί κανένας αρμόδιος δεν απαντάει σε όλα αυτά; Γιατί η κυβέρνηση λειτουργεί σαν “καμικάζι” με την Χαλκιδική;» διερωτάται η κ. Μάλαμα.