Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ECONOMIST: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη, ενώ σε αυτό θα συμμετάσχει και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συνέδριο με θέμα την πιθανή επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές διοργανώνεται στις 31 Μαΐου στη Φρανκφούρτη από το Economist, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με τη συμμετοχή του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Ελλάδα: Επιστροφή στις χρηματοοικονομικές αγορές;».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το 2017 αποτελεί κομβικό έτος για τη διαμόρφωση των συνθηκών που θα κρίνουν την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές μέχρι το τέλος του προγράμματος το 2018».

Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνει, με γραπτό μήνυμα, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Εκτός από τον κ. Τσακαλώτο, στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ο Μπενουά Κερέ μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, ο επικεφαλής της αποστολής του ESM για την Ελλάδα Νικολά Τζιαμαριόλι, ο επικεφαλής της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα Ντέκλαν Κοστέλο, ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί (βιντεοσκοπημένο μήνυμα), ο διευθυντής του Walter Eucken Institute και μέλος του γερμανικού Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Λαρς Φελντ, ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Μαϊλλης, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, ο προϊστάμενος Τμήματος Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου της Enterprise Greece Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Goldman Sachs International Γεώργιος Τριανταφύλλου, ο chief credit officer EMEA και διευθύνων σύμβουλος, credit strategy της Moody's Investors Κόλιν Έλις, ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Japonica Partners Πολ Καζαριάν, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Gefest Ουκρανίας Παντελής Μπούμπουρας και ο senior partner and managing director της McKinsey & Co. Greece & Cyprus Γιώργος Τσόπελας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ