Skip to main content

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Σεβόμαστε πλήρως το ρυθμιστικό πλαίσιο για νέες συνδέσεις

Η εταιρεία αναφέρει πως τηρείται αυστηρά ο προγραμματισμός κατασκευής νέων συνδέσεων σύμφωνα με τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου

Τον απόλυτο σεβασμό και την τήρηση του ισχύοντα νομοθετικού και ρυθμιστικού πλαισίου από μέρους της υπογραμμίζει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Μιλώντας συγκεκριμένα για τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου, αναφορικά με τον προγραμματισμό και την ολοκλήρωση κατασκευής των έργων σύνδεσης στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου, υπογραμμίζει πως τηρείται αυστηρά ο προγραμματισμός κατασκευής νέων συνδέσεων σύμφωνα με τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου.

«Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταφεύγει αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες υπηρεσίες της Εταιρείας Διανομής Αερίου για να λαμβάνει επίσημη ενημέρωση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταγγείλουν στην εταιρεία οιαδήποτε απόπειρα τρίτων να υποκαταστήσουν την ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην ενημέρωση ή/και πληροφόρηση αναφορικά με τον προγραμματισμό και την ολοκλήρωση των έργων σύνδεσης ή να τούς παραπλανούν εν γένει για το χρόνο σύνδεσής τους», σημειώνει.

Τέλος, η εταιρεία δηλώνει κατηγορηματικά ότι, κατά την άσκηση των καθηκόντων της δεν εκπροσωπείται από κανένα τρίτο πρόσωπο (π.χ. αντιπρόσωπο κλπ.), εκτός από τα αρμόδια όργανά της και τις υπηρεσίες της που μπορεί να απευθύνεται κάθε ενδιαφερόμενος.