Skip to main content

Έδειραν στη μέση του δρόμου τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη!

Δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τον δημοφιλή αοιδό που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έχοντας μώλωπες και ρινορραγία.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, σε δρόμο της Καλλιθέας, έπεσε γύρω στις 19:30 ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Metropolitan, στο Φάληρο, με μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία.

Στον χώρο του νοσοκομείου βρίσκονται και αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ ο τραγουδιστής έχει υποβάλει και μήνυση εναντίον αγνώστων.

Όπως μεταδίδει το «Πρώτο Θέμα», o δικηγόρος του κ. Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται πως ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με γνωστό επιχειρηματία της νύχτας για μία σειρά συναυλιών ωστόσο υποστηρίζει πως δεν είχε εισπράξει χρήματα ως προκαταβολή. Σημειώνεται πως οι δράστες φέρεται να του ζήτησαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα συγκεκριμένα χρήματα πίσω πριν του επιτεθούν βάναυσα.

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος συμπληρώνει πως, η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο «protothema.gr» ο κ. Κούγιας, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».