Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

Ο διεθνής άσος της Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε δωρεά 10.000 στη Λάμψη, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

Για την κίνησή του να κάνει δωρεά 10.000 ευρώ στη Λάμψη, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Κώστας Σλούκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής άσος της Φενέρμπαχτσε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που είμαι πρεσβευτής μιας τόσο σπουδαίας προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία 30 χρόνια. Από την εμπειρία που έζησα με τον μπαμπά μου, με ταρακούνησε και φαντάστηκα πόσο πιο δύσκολο θα είναι να βλέπουν οι γονείς, τα παιδιά τους να υποφέρουν από την ασθένεια. Γι’ αυτό επέλεξα να σταθώ στην Λάμψη.

Το σημαντικό είναι να καταλάβει ο κόσμος, τι προσπάθεια γίνεται από τον σύλλογο. Σε πρώτη φάση μπορείς να βοηθήσεις χρηματικά, αλλά γενικότερα με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας. Με αιμοδοσία, με μυελό των οστών. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Για εμάς φαίνεται απλό, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Υπάρχουν πολλά, μικρά πράγματα που δεν περνάνε καν από το μυαλό των ανθρώπων ότι συμβαίνουν. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λάμψη δεν είναι λίγα. Χρειάζονται ψυχολόγοι, χρειάζεται επανένταξη των ανθρώπων που ξεπερνούν τον καρκίνο. Ο καθένας όπως μπορεί, είναι καλό να βοηθήσει.

Μιλάμε για απλούς ανθρώπους, δουλεύουν σε οποιαδήποτε δουλειά και είναι γονείς που τα παιδιά τους έχουν νοσήσει. Πρέπει να βοηθηθούν από όσους μπορούν. Εγώ ένιωσα υπερήφανος που θα βάλω το λιθαράκι μου στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ