Skip to main content

Έδωσαν τα χέρια Κάτσε - Παναθηναϊκός και περιμένουν τον ΠΑΟΚ

Το «τριφύλλι» θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ τον Αλβανό μέσο ειδικά μετά τον περιορισμό μετεγγραφών και προσπαθεί να συμφωνήσει και με τον «Δικέφαλο»

Τα χέρια με τον Έργκους Κάτσε έδωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν τώρα να έρθουν αντίστοιχα και σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», εξ αρχής πρόθεση των «πράσινων» ήταν να διατηρήσουν τον Αλβανό μέσο στο ρόστερ τους, ειδικά και μετά τον περιορισμό μετεγγραφών που τους επιβλήθηκε. Παράλληλα επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή ήταν να παραμείνει βλέποντας πως στον «Δικέφαλο» ήταν εκτός πλάνων, αλλά και θέλοντας να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Δώνη που είναι φαβορί για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Πάντως για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή τους και οι «ασπρόμαυροι».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στους Θεσσαλονικείς θα προταθεί να δοθούν 200.000 ευρώ και να υπάρχει ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας του 25χρονου άσου.

Στο τραπέζι είναι και το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη, αλλά αυτή η περίπτωση είναι πιο δύσκολη καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ακολουθήσει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.