Skip to main content

ΕΕΘ: Άμεση ανταπόκριση δήμου και τροχαίας στο πρόβλημα των ρακοσυλλεκτών

Εύσημα στον δήμο Θεσσαλονίκης και στην Τροχαία έδωσε το ΕΕΘ αναφορικά με την άμεση ανταπόκριση τους στο ζήτημα των ρακοσυλλεκτών

Το ΕΕΘ χαιρετίζει την ταχύτητα με την οποία λειτούργησε ο δήμος Θεσσαλονίκης και η διεύθυνση τροχαίας ώστε να επιλυθεί το ζήτημα των ρακοσυλλεκτών και να επανέλθει η ευταξία στην πόλη.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Κόκκινο στα καρότσια ανακύκλωσης από την Τροχαία - Μπαράζ κατασχέσεων

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΕΕΘ, «ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγοράς Ανάπτυξης και Συνεργασίας με δήμους και περιφέρειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Λευτέρης Γεωργιάδης ανέδειξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρόβλημα που δημιουργείται από άτομα (ρακοσυλλέκτες) που συλλέγουν παρανόμως τα χάρτινα είδη από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης πετώντας εκτός αυτών οτιδήποτε δεν τους είναι χρήσιμο και αφήνοντας πίσω τους μια πολύ άσχημη εικόνα για ολόκληρη την Θεσσαλονίκη».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η ανταπόκριση που έλαβε κατόπιν της δημόσιας τοποθέτησης του ήταν άμεση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, της δημοτικής αστυνομίας και της Διεύθυνσης Τροχαίας, για την επίλυση προβλήματος. Άλλωστε, πολλές φορές και κατά το παρελθόν ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, έχει αναδείξει τα θέματα που αφορούν την εικόνα της πόλης πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα, καθώς ο αντίκτυπος τους είναι μεγάλος και πολυεπίπεδος.