Skip to main content

ΕΕΘ: Αναπτύσσει γέφυρα συνεργασίας με το ΑΤ Λευκού Πύργου

Στη συνάντηση του ΕΕΘ με τη διοίκηση του ΑΤ Λευκού Πύργου έγινε ειδική αναφορά στους ελέγχους που πραγματοποιούνται από κλιμάκια της αστυνομίας.

Στην ανάπτυξη μιας πιο άμεσης, αμφίδρομης επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, συμφώνησαν οι δύο πλευρές, στη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων της Επιτροπής Αγοράς του ΕΕΘ και της διοίκησης του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν τρέχοντα προβλήματα που αφορούν τους επαγγελματίες, καθώς μεγάλος αριθμός μελών του ΕΕΘ δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή αρμοδιότητας του ΑΤ Λευκού Πύργου, ενώ έγινε ειδική αναφορά στους ελέγχους που πραγματοποιούνται από κλιμάκια της αστυνομίας.

Το ΕΕΘ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγοράς κ. Λευτέρης Γεωργιάδης, ο οικονομικός Επόπτης και μέλος της Επιτροπής κ. Κώστας Ιακώβου και ο κ. Σωτήρης Τοζακίδης μέλος ΔΣ και μέλος της Επιτροπής. Από πλευράς ΑΤ Λευκού Πύργου παρευρέθη ο διοικητής του Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Στέφανος Βέρρας και ο προϊστάμενος του τμήματος Αστυνόμευσης, Αστυνόμος Β’ κ. Χρήστος Ντάκουλας.

Η συγκεκριμένη συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας με τις αστυνομικές αρχές που έχει αναπτύξει ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης.