Skip to main content

ΕΕΘ: Διαρκές πρόβλημα για την κυκλοφορία τα πασαλάκια

Την ικανοποίησή του για την απομάκρυνση των πασαλακίων από την οδό Ερμού εκφράζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τις υπηρεσίες του Δήμου που αποφάσισαν και απομάκρυναν τα πασαλάκια από την οδό Ερμού.

«Τα πασαλάκια αυτά αποτελούσαν ένα διαρκές πρόβλημα για την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης και την εξυπηρέτηση των καταστημάτων αλλά και των καταναλωτών.
Η απομάκρυνση τους αποτελούσε αίτημα τόσο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης όσο και του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου (ΣΕΠΙΚ) αλλά και όλων των φορέων έκφρασης της Αγοράς, αλλά δυστυχώς δεν είχε ικανοποιηθεί έως σήμερα».

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο εκφράζει τη χαρά του «γιατί ο δήμος Θεσσαλονίκης και προσωπικά ο κ. δήμαρχος προχώρησε σε μία τόσο σημαντική απόφαση, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα μας αλλά και στις εκκλήσεις μας για στήριξη των επιχειρήσεων, που προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους μετά την λήξη της Καραντίνας. Θεωρούμε ότι η απόφαση είναι θετική και θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία της πόλης».