Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΕΘ: ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 85Η ΔΕΘ

Το ΕΕΘ προσφέρει στο περίπτερο 8, το οποίο έχει μισθώσει εξολοκλήρου, 300 τμ σε νέες επιχειρήσεις και φορείς που εκπροσωπούν εμπόρους.

Την ενίσχυση του για συμμετοχή των επιχειρήσεων μελών στην 85η ΔΕΘ αποφάσισε να επεκτείνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Εκτός από την καθιερωμένη επιδότηση του, το ΕΕΘ φέτος με στόχο την στήριξη των νέων επιχειρήσεων και των φορέων που εκπροσωπούν εμπόρους και επαγγελματίες, προσφέρει στο περίπτερο 8 το οποίο έχει μισθώσει εξολοκλήρου, 300 τμ, όπως επισημαίνει το Επιμελητήριο.

Η επιδότηση αυτή αφορά νέες επιχειρήσεις μέλη του ΕΕΘ με τακτοποιημένες τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο, που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας τα τελευταία δύο έτη, εν μέσω πανδημίας, όπως και σε εμπορικούς συλλόγους και επαγγελματικά σωματεία του Νομού Θεσσαλονίκης.

Το ΕΕΘ τονίζει πως προσφέρει εντελώς δωρεάν το ίχνος εδάφους, δηλαδή τον εκθεσιακό χώρο, ενώ τα κατασκευαστικά έξοδα όπως και αυτά της διαμόρφωσης επιβαρύνουν τον εκθέτη.

Το Επιμελητήριο αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια να δηλώσουν όσο δυνατόν ταχύτερα το ενδιαφέρον τους, με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021.

Επισημαίνεται πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ